Oldal kiválasztása

Cég információk

Cég információk

Elérhetőségeink

Telefon: +36 30 / 8724 – 236
Email: info@laptopokolcson.hu

LAPTOPOK OLCSÓN!

További cég információk

Cég vezető: Lévai Róbert e.v.

  • Székhely cím: 6725 Szeged, Martonosi u. 21.
  • Nyilvántartási szám: 37399886
  • Adószám: 66668888-1-26
  • Engedélyező hatóság: Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala

Tárhely szolgáltató:

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
1144 – Budapest, Ormánság u. 4.
ugyfelszolgalat@tarhely.eu
www.tarhely.eu

Vásárlás rövid menete:

Ha vásárolni szeretne laptopot a webshopon keresztül, nincs más dolga, mint a vásárlás menüpontra kattintani. Itt számos szűrési feltételt megadhat, annak érdekében, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb laptopot, pc-t, alkatrészt. Miután sikeresen kiválasztotta a megvásárolni kívánt terméket, a “Megrendelem” gomb megnyomására a kosárba tudja helyezni a terméket. A kosár tartalmát a jobb felső sarokban lévő kosár ikon alatt tudja megtekinteni. Innen a “Tovább a pénztárhoz” gombra klikkelve tudja megadni a szállítási adatait. Miután megadta a cím adatokat, el kell fogadnunk az általános szerződési feltételeket, melyet célszerű figyelmesen elolvasni előtte, majd a “Megrendelés elküldése” gomb megnyomásával rögzítheti a rendelését. Innentől kezdve nincs más dolga, mint hátradőlni, és várni, míg a futárcég ki nem hozza a terméket. Természetesen a részletekről email-ben értesítjük a kedves vásárlónkat.

Oldal tartalom:
Kategóriák menü

A laptopok olcsón webáruházunkban négy nagyobb kategóriára soroljuk termékeinket. Ezek rendre: Használt laptopok, Asztali gépek, Alkatrészek, Perifériák. Ezeket a kategóriákat a nyitólapon is megtalálhatók. Segítségükkel gyorsabban leszűrhetők azokat a termékeket, amelyek érdeklik Önöket. Ha a menüpontra visszük az egerünket, akkor a felugró menüből is kiválaszthatjuk a kívánt kategóriát, legyen ez használt laptop, vagy valamilyen laptop alkatrész. A menüpontra kattintva megnyílik a kategóriák oldal. Ezen az oldalon is könnyedén kiválaszthatja, hogy Önt mi is érdekli.

Vásárlás menü

Ha még nem tudja pontosan mit szeretne? Olcsó laptopot, vagy használt PC-t? Itt egy helyen megtekintheti mindkettő kategóriát. Nem igazán ért a számítógépekhez? Szűkítse le azt az ár sávot, amelyet laptopra szánt. Minden laptophoz igyekeztünk leírni, hogy milyen folyamatokhoz ajánljuk. Ha ezek alapján sem sikerült döntenie, hívjon fel minket bátran. Készségesen válaszolni fogunk minden kérdésére. Esetleg navigáljon át a kapcsolat oldalra és írjon nekünk, emailben pedig válaszolunk kérdésére.

Kapcsolat menü

Bármilyen kérédse felmerült valamely laptoppal, használt pc-vel kapcsolatban? Esetleg a webshoppal kapcsolatban lenne észrevétele, problémája? Nincs kedve telefonálni, hanem inkább csak leírná? Itt megteheti, írjon nekünk bátran. Emailen keresztül készségesen válaszolunk.

Cég információk menü

Ez a menüpont alatt néhány információt talál a webshop tulajdonos cégről. Megtalálhatók itt a cég információk mellett az elérhetőségeink is.

Vásárlói vélemény menü

Vásárolt már nálunk olcsó laptopot, használt pc-t? Elégedett a termékünkkel? Szívesen vesszük mindenki véleményét! Írja le tapasztalatait. Nekünk nagyon fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek azokkal a termékekkel, amiket tőlünk rendelt meg.

Küldetésünk: Laptopok olcsón, elérhető áron értékesítése mindenki számára. Többéves Tapasztalattal és Szervizzel a célunk hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen! A “Vásárlás” menüpont alatt tekintheti meg termékeinket.

Forduljon hozzánk bizalommal! A Kapcsolat fül alatt bármilyen észrevételével kérdésével fordulhat hozzánk, hogy a lehető legjobb választásban tudjunk segíteni!

Értékeljen bennünket! Már vásárolt nálunk? Meg volt elégedve termékünkkel? A vásárlói vélemények menüpont alatt le tudja írni nekünk tapasztalatait, örömmel vesszük őket 🙂

Kellemes időtöltést kíván az oldalon: Laptopok olcsón csapata.

0

Az Ön kosara